keramab.nl

Golden Super Rope

insulcon Golden Super Rope1De Golden Super® Rope is een unieke hittebestendige en mechanische weerstand seal. De Golden Super® Rope kan vanwege de hoge dichtheid worden gebruikt in toepassingen waar de mechanische weerstand erg belangrijk is. Het vertoont een goede chemische stabiliteit met weerstand tegen de meeste corrosieve middelen.

De speciale impregnering vergroot de temperatuurbestendigheid en warmtereflectie en verbetert de non-wetting eigenschappen bij zowel metaalspetters en de gasdichtheid van het touw. Het koord verbetert de levensduur van uw afdichting aanzienlijk, in vergelijking met andere materialen zoals pakkingen van siliconen of grafiet (de levensduur zal meer dan zeven keer worden verlengd).

Het gebruik van de Gouden Super® Rope bespaart u arbeidskosten, vermindert onderhoudskosten, vermindert stof en heeft geen gezondheids- en veiligheidsvraagstukken. Klantgetuigenissen zijn beschikbaar op aanvraag.

De Golden Super® Rope is verkrijgbaar in ronde, vierkante of rechthoekige uitvoering.

De Golden Super® Rope kan worden toegepast bij het afdichten van een kroesdeksel, deurafdichtingen voor ovens en over het algemeen in alle gevallen waarin een zware afdichting is vereist.